Organizarea petrecerii de botez(fotograf botez). Ce trebuie sa știi?

By in Blog with 0 Comments

Organizarea petrecerii de botez. Fotograf de Botez.

Organizarea petrecerii de botez este o provocare pentru orice parinte, cu atat mai mult cu cat este la primul botez. Ai putea sa compari organizarea botezului cu organizarea unei nunti, insa exista anumite diferente.
Daca vrei ca totul sa decurga ca la carte, trebuie sa pregatesti din timp botezul ( cu cel putin doua luni inainte ) si sa treci printr-o serie de pasi:

Informeaza-te! Este esential sa obtii cat mai multe informatii despre petrecerea de botez si despre traditiile care trebuie sa fie bifate. La Biserica, spre exemplu, atat parintii cat si nasii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte pe care este bine sa le cunosti in detaliu. Un parinte informat este un parinte care poate sa organizeze botezul intr-un mod profesionist.
Testeaza piata pentru serviciile pe care le vei contracta! Un astfel de eveniment presupune inchirierea unui restaurant, angajarea unui fotograf botez si chiar angajarea unei firme care sa se ocupe de amenajari. Nu contracta primele oferte pe care le gasesti, ci asigura-te ca sunt ceea ce trebuie inainte. Spre exemplu, pentru restaurant este bine sa mergi sa analizezi situatia la fata locului si chiar sa gusti preparatele ce vor fi servite la eveniment.
Fa-ti o lista cu invitati. Daca la nunta poti sa chemi pe toata lumea, la botez vei chema doar persoanele ceva mai apropiate. De regula, botezul este un eveniment ceva mai restrans. Chiar si asa, asigura-te ca nu se va supara nimeni daca nu este invitat si incearca sa nu faci diferente prea mari intre oamenii din viata ta.
Nu ii neglija pe cei mici. Petrecerea de botez inseamna o multime de invitati copii. Este o regula ca fiecare parinte sa vina la botez cu prichindelul pe care il are in dotare. Dat fiind faptul ca vor fi atat bebelusi cat si copii mici la botez, este bine sa te asiguri ca ai toate conditiile pentru ei. Spre exemplu, este ideal ca restaurantul sa permita urcarea cu usurinta a carucioarelor, sa aiba spatii pentru ” parcarea ” acestora si sa aiba meniuri speciale pentru cei mici.
Sarbatoritul trebuie sa fie in prim plan. Evident, copilasul botezat trebuie sa fie prezent si trebuie sa fie in prim plan. Dat fiind faptul ca vorbim despre o petrecere, este posibil sa nu fie apt sa reziste la atata atentie si sa aiba nevoie de somn. Din acest motiv, restaurantul trebuie sa fie dotat si cu o camera unde sa poti sa ii oferi celui mic un pui de somn sau unde sa ii schimbi scutecelul.

Este important, asadar, sa acorzi atentie fiecarui detaliu. Fotograful de botez trebuie sa fie ales cu foarte mare grija, deoarece pozele de la acest eveniment vor fi memorabile si vor putea sa completeze lista cu amintiri a celui mic. Petrcerea de botez trebuie sa fie despre copil, insa trebuie sa acorde o atentie sporita si invitatilor. Daca te pregatesti din timp si tii cont de fiecare detaliu, este imposibil sa nu reusesti sa organizezi petrecerea perfecta.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *